NL
NL
DE
Menu Sluiten
BereikbaarTot uur
Momenteel niet bereikbaar

Heeft u een betaalverzoek ontvangen?

U hebt per post of e-mail een brief van ons ontvangen, waarin staat dat u een openstaande schuld hebt bij één (of meerdere) van onze opdrachtgevers. Deze schuld dient u aan ons te betalen binnen de termijn die in de brief staat vermeld. Via deze pagina kunt u eenvoudig, veilig en snel uw betaling voldoen via iDeal, Bancontact of Sofort.

Betaal direct online

Een betaling via iDeal, Bancontact of Sofort is snel geregeld. Het enige dat u hoeft te doen is het juiste dossiernummer in te vullen en het bedrag dat u wenst te betalen aan ons. Let er wel op dat u het dossiernummer goed noteert, dan kunnen wij de betaling sneller voor u verwerken. Zodra u op de betaalknop klikt, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van uw eigen bank.

Betaal

Rechtstreeks betalen via internetbankieren

Uiteraard is het ook mogelijk om een betaling handmatig aan ons over te boeken via internetbankieren. Ons rekeningnummer bij ING is NL64INGB0006234125 ten name van ACCS International te Eindhoven. Vergeet niet uw dossiernummer te vermelden bij uw betaling. Deze kunt u vinden in de brief die u van ons hebt ontvangen.

Mocht u aanvullende vragen hebben over uw betaling, neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de internationale incassobranche? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt belangrijke berichten in uw mailbox. Geen spam en geen reclame, beloofd!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IACC ACCS InternationalACA International ACCS InternationalInternational Credit Exchange ACCS InternationalACCS Netherlands - logo CSA
Kristel
Heb je een vraag over jouw dossier? Typ een bericht om contact op te nemen via Whatsapp.

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.