NL
NL
DE
Menu Sluiten
BereikbaarTot uur
Momenteel niet bereikbaar

Nationale incasso

U hebt een product of dienst geleverd, maar de factuur blijft onbetaald. U wilt de vordering uit handen geven aan een professioneel incassobureau, zodat zij de openstaande kosten voor u kunnen incasseren. Maar hoe werkt een incassoprocedure precies en wat kunt u van ACCS verwachten?

Direct dossier sturenOfferte aanvragenContact

Een incassobureau inschakelen

Blijft uw verzonden factuur te lang onbetaald? Dan kunt u ervoor kiezen om een incassobureau of deurwaarder in te schakelen. Een (gerechts)deurwaarder heeft meer bevoegdheden dan een incassobureau. ACCS heeft zowel een incassobureau als een gerechtsdeurwaarderskantoor. Wij kunnen u daarom uitstekend begeleiden gedurende het gehele incassotraject.

Het incassotraject kort samengevat

Doorgaans start het incassotraject met ‘minnelijke incasso’. Dit betekent dat wij uw vordering proberen te incasseren zonder dat de rechtbank erbij wordt betrokken. We nemen telefonisch contact op met uw klant, sturen brieven en/of e-mails en manen hem/haar aan om de openstaande factuur te betalen. Bijna 75% van al onze dossiers incasseren wij in deze fase. U betaalt ons enkel bij succes een provisie.

Ontvangen wij geen betaling in de minnelijke fase? Dan stappen we over op de ‘gerechtelijke fase’. We zullen uw klant een dagvaarding sturen en – namens u – de rechtbank verzoeken om de vordering aan ons toe te wijzen. Zodra we een vonnis hebben ontvangen, kan de (gerechts)deurwaarder voor u aan de slag.

Een incasso starten

Wilt u niet langer wachten op uw geld, of komt u er niet onderling uit met uw klant? Dien uw dossier bij ons in en wij nemen, indien mogelijk, binnen 24 uur contact op met uw klant. Wilt u liever eerst een offerte aanvragen? Dat is voor ons geen enkel probleem.

Direct dossier sturenOfferte aanvragenContact

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de internationale incassobranche? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt belangrijke berichten in uw mailbox. Geen spam en geen reclame, beloofd!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IACC ACCS InternationalACA International ACCS InternationalInternational Credit Exchange ACCS International
Kristel
Heb je een vraag over jouw dossier? Typ een bericht om contact op te nemen via Whatsapp.

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.