NL
NL
DE
Menu Sluiten
BereikbaarTot uur
Momenteel niet bereikbaar

Kredietrapporten

Wilt u weten wat de financiële status is van uw (potentiële) opdrachtgever waar dan ook ter wereld? Of wilt u weten of een consument vermogen heeft in het buitenland of daar inkomen geniet? Vraag dan een uitgebreid kredietrapport bij ons op. ACCS voert een gedegen controle uit en stuurt u haar bevindingen toe in een transparant overzicht.

Offerte aanvragen Contact

De waarde van een kredietrapport

Veilig zakendoen, het klinkt vanzelfsprekend maar toch gaat het regelmatig verkeerd. Zeker binnen de incassobranche zien we regelmatig vorderingen voorbij komen, die voorkomen konden worden als een opdrachtgever zich beter kunnen verdiepen in haar klant. En dat kan! De kredietrapporten die ACCS opstelt voor haar opdrachtgevers bieden een ruim inzicht in o.a. de financiële status van uw klant. Wat is de omzet van het bedrijf? Wie is er tekenbevoegd? Hoe groot is de kans dat uw klant op korte termijn failliet gaat? Staat uw klant bekend als fraudeur? Is er nieuws over het bedrijf in de media? Met ons kredietrapport beantwoorden wij o.a. deze vragen en beperken daarmee uw risico op een wanbetalende opdrachtgever.

Daarnaast kunnen wij ook wereldwijd onderzoek doen naar consumenten. Adresonderzoeken worden uitgevoerd door ACCS International. Internationale vermogensonderzoeken worden uitgevoerd door zusterorganisatie Verifast.

De inhoud van een kredietrapport

  • actuele bedrijfsgegevens en inzicht in concernstructuren
  • ontwikkelingen van het bedrijf in de media (indien van toepassing)
  • analyse van het betaalgedrag en de kans op wanbetaling (PD-rating)
  • hoe groot de kans is dat een onderneming op korte termijn failliet gaat
  • benchmark ten opzichte van de branche

Wat kost een kredietrapport?

Afhankelijk van het land waar we het onderzoek dienen uit te voeren kunnen de kosten voor een kredietrapport verschillen. Vraag een offerte bij ons op of neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen Contact

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de internationale incassobranche? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt belangrijke berichten in uw mailbox. Geen spam en geen reclame, beloofd!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IACC ACCS InternationalACA International ACCS InternationalInternational Credit Exchange ACCS InternationalACCS Netherlands - logo CSA
Kristel
Heb je een vraag over jouw dossier? Typ een bericht om contact op te nemen via Whatsapp.

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.