NL
NL
DE
Menu Sluiten
BereikbaarTot uur
Momenteel niet bereikbaar

Opdrachtgevers

Als vooruitstrevend internationaal opererend incassobureau heeft ACCS alles in huis om uw openstaande vorderingen – op een sociaal verantwoorde wijze – te kunnen incasseren.

Diensten

Van een minnelijk incassotraject tot het executeren van een vonnis en van juridisch advies tot goed onderbouwde kredietrapporten. Wij hebben een overzicht van al onze diensten voor u op een rijtje gezet.

Alle diensten Dossier online

Direct een incasso starten

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, xls, xlsx, txt, Max. bestandsgrootte: 40 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Over ACCS

  ACCS International is een internationaal opererend incassobureau met haar hoofdkantoor in Eindhoven met nevenvestigingen in Duitsland, Turkije, Curaçao en Aruba. Wij ondersteunen instellingen, organisaties, bedrijven en overheden bij het incasseren van openstaande vorderingen. Dit doen wij op een transparante, innovatieve en bovenal klantvriendelijke wijze.

  ACCS, een wereld van verschil!

  Onze organisatie Contact

  Veelgestelde vragen...

  • Het is belangrijk dat u uw klant schriftelijk in gebreke stelt. Dit kunt u doen door een herinnering/aanmaning te sturen van de openstaande factuur. Blijft de betaling alsnog achterwege? Dan stuurt u een WIK-brief, als uw klant een consument is (voor concept WIK-brief neem contact met ons op). Hiermee geeft u hem/haar de laatste mogelijkheid om alsnog de openstaande kosten te betalen. Voor zakelijke klanten is een WIK-brief niet noodzakelijk. U kunt in dat geval overwegen de vordering direct uit handen te geven aan ACCS.

  • Hoe beter uw administratie, hoe sneller wij voor u aan de slag kunnen gaan. De volgende zaken hebben wij van u nodig: kopie van de verzonden facturen, herinneringen/aanmaningen, WIK-brief, overeenkomst (indien aanwezig) en eventuele correspondentie over de facturen. Bent u benieuwd of uw dossier compleet is voor ons om hiermee aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op.

  • Letterlijk betekent minnelijk ‘vriendschappelijk’ of ‘zonder dwang’. Binnen de incassobranche bedoelen we dat wij – zonder tussenkomst van de rechtbank – uw vordering proberen te incasseren. Tijdens dit minnelijke traject leggen wij contact met uw klant op verschillende manieren: schriftelijk, telefonisch of zelfs middels een persoonlijk bezoek.

   Uw vordering verhogen wij met buitengerechtelijke incassokosten en wettelijke rente. In deze fase is het ons doel om uw klant zo snel mogelijk de openstaande factuur te laten betalen, of een geschikte betalingsregeling treffen. Lukt dat niet? Dan pakken we door in een gerechtelijk incassotraject.

  Meer vragen

  Nieuwsbrief

  Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de internationale incassobranche? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt belangrijke berichten in uw mailbox. Geen spam en geen reclame, beloofd!

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  IACC ACCS InternationalACA International ACCS InternationalInternational Credit Exchange ACCS InternationalACCS Netherlands - logo CSA
  Kristel
  Heb je een vraag over jouw dossier? Typ een bericht om contact op te nemen via Whatsapp.

  Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.