NL
NL
DE
Menu Sluiten
BereikbaarTot uur
Momenteel niet bereikbaar

Internationale incasso

Het is niet zonder reden dat we het wereldwijde incasseren hebben opgenomen in onze ‘Missie en Visie’. ACCS is namelijk Nederlands grootste internationaal opererende incasso-organisatie.

Direct dossier sturenOfferte aanvragenContact

Wereldwijd respectvol incasseren

Een vordering op iemand in het buitenland? Geen enkel probleem! ACCS onderscheidt zich op het gebied van internationale incassodiensten. Wij hebben afgelopen decennia veel tijd geïnvesteerd in het opbouwen van een immens netwerk, waar u als opdrachtgever van profiteert. Dit wereldwijde netwerk bestaat uit lokale incasso-specialisten, advocaten en/of deurwaarders. Zij spreken de taal, hebben kennis van de lokale wetgeving en weten als geen ander hoe vorderingen ter plekke op rendabele wijze geïncasseerd kunnen worden.

Via lokale vestigingen in Duitsland, Turkije, Curaçao en Aruba kunnen wij de lokale markt goed bedienen. Op dit moment incasseren wij voor onze opdrachtgevers schulden in meer dan 150 landen!

ACCS is er trots op dat zij en haar partners meerdere onderscheidingen hebben ontvangen voor internationale incassodiensten.

Internationale incasso starten

Een incassotraject starten in het buitenland is voor vele ondernemers een grote stap. Zij kennen de juiste routes niet of vinden de lokale wetten voor invorderingen te complex. Onze organisatie heeft door de jaren heen dusdanig veel ervaring opgedaan, waardoor wij het internationale minnelijke traject kunnen aanbieden op basis van ‘No Cure? No Pay’. ACCS incasseert internationale vorderingen voor overheden, banken, woningcoöperaties en andere waardevolle opdrachtgevers. Wilt u meer informatie hebben of direct uw internationale incasso starten? Maak dan gebruik van onderstaande mogelijkheden.

Direct dossier sturenOfferte aanvragenContact

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de internationale incassobranche? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt belangrijke berichten in uw mailbox. Geen spam en geen reclame, beloofd!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IACC ACCS InternationalACA International ACCS InternationalInternational Credit Exchange ACCS InternationalACCS Netherlands - logo CSA
Kristel
Heb je een vraag over jouw dossier? Typ een bericht om contact op te nemen via Whatsapp.

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur.